In meer dan 40 jaar Parfumerie van Rooijen is het accent verschoven naar geuren, make-up en huidverzorgingsproducten van gerenommeerde merken voor man en vrouw. Klanten zijn ook nog steeds welkom in de schoonheidssalon. En wie op zoek is naar een stijlvol cadeautje, feestelijk ingepakt en met een aardige attentie, is bij Parfumerie Van Rooijen aan het juiste adres.

Judith van Rooijen en haar team zijn per merk opgeleid om de beste deskundige adviezen te geven over de uitgebreide productlijn van bijvoorbeeld Chanel, Dior en de vele andere cosmeticahuizen.

“Dat is een van de criteria van deze merken”, licht Judith toe. “Een goede huidverzorging, make-up en geur moeten voelen als een tweede huid of je favoriete kleding.

Wij vinden het een uitdaging om onze klanten blij en mooi te maken met make-up en te laten zien wat er allemaal mogelijk is.” Geuren zijn bijzonder. “Geuren roepen herinneringen op én maken nieuwe herinneringen.”

Bij Parfumerie Van Rooijen zijn de nieuwste trends te vinden – ook in cadeautjes en accessoires – onder andere het populaire bad en body merk Janzen, sjaals, sieraden, tassen, scheerproducten, luxe toilettassen, spiegels en nog veel meer, in alle prijsklassen. Van een klein tot een groot budget, u zult altijd bij ons slagen.

Team Parfumerie van Rooijen

In alle rust genieten van schoonheidsbehandelingen met Clarins-producten of producten naar keuze is mogelijk in de schoonheidssalon. Of wat vind u van een leuke workshop op het gebied van huidverzorging, hand- en nagelverzorging en/of make-up, met vriendinnen of collega’s! Dus #komgezelliglangs!