Grootste fysieke collectie van Nederland

Twisted

Twist je favoriete steentjes op de verwisselbare Twisted sieraden. Verwissel dagelijks de Melano steentjes op de ringen, armbanden, oorbellen en kettingen en pas je sieraden aan op ieder moment van de dag. Draag je overdag liever een neutrale kleur en in de avond een felle kleur? Of ga jij voor een stijlvolle sieraden set of juist voor een stoere look? Dat kan allemaal! De Twisted collectie heeft genoeg keuze voor iedere vrouw en dat maakt het juist heel uniek. Door de verschillende vormen en kleuren van de verwisselbare steentjes blijf je eindeloos combineren. De sieraden van de Twisted collectie herken je door de smallere schroefdraad en door de verfijnde uitstraling. Tip: maak de leukste sieradensetjes door meerdere ringen en/of armbanden met verschillende soorten steentjes bij elkaar te dragen.

Vivid

De Melano Vivid collectie bestaat uit verwisselbare ringen, armbanden, kettingen, hangers, oorbellen en steentjes. Vanwege het verwisselbaar concept maak je de sieraden persoonlijk en creëer je de leukste sieradensetjes, afgestemd op je outfit of mood. De sieraden van de Vivid collectie zorgen voor een klassieke, robuuste Melano uitstraling en herken je aan de bredere schroefdraad. De collectie is voorzien van verschillende vormen en kleuren verwisselbare steentjes, hierdoor is er voor alle dames genoeg keuze! Draai je favoriete steentjes op de Vivid sieraden en je bent ready to go! Tip: combineer de Vivid sieraden ook eens met de items van de Twisted en/of Friends collectie. Let er wel op: De Vivid collectie heeft haar eigen steentjes, deze passen enkel op de Vivid basissieraden.

Friends

Liever een kant & klaar sieraad? Bekijk dan onze Friends collectie. Ready-to-wear & speciaal ontworpen om te combineren. De Melano Friends collectie is een bondgenoot van al onze collecties, maar schittert ook op zichzelf. Elegant, stoer en modieus. De collectie bestaat uit dames ringen, armbanden, kettingen, hangers en oorbellen. Het leuke aan de collectie is dat je de sieraden apart kunt dragen, maar je combineert ze ook gemakkelijk met elkaar of met de andere Melano collecties.

voor iedere vrouw

Een fantastisch cadeau om te geven en te krijgen
Bestel hier

Melano inspiratie

een verwisselbaar concept

Twist and Go

1. Kies jouw sieraad.

2. Kies jouw favoriete steentje.

3. In elkaar draaien.

4. Ready to go. 

Open chat
1
Hallo kan ik u helpen?