Benschopperstraat 30, 3401 DH IJsselstein

Veelgestelde vragen

Wie weet staat uw vraag hier al bij:

Wat kan ik met een Parfumerie van Rooijen klantenkaart?

Bij iedere besteding van €12 in onze winkel, ontvangt u een punt. Bij 20 punten is uw kaart vol en ontvangt u een cadeaubon van €10,-, die naar uw huisadres wordt gestuurd.

Wanneer krijg ik korting?

Een paar keer per jaar hebben wij kortingsweken in onze winkel, op alle artikelen of geselecteerde merken. Deze weken communiceren wij op Facebook, Instagram en de website. Zie voorwaarden in de winkel.
Met een gratis aan te maken Parfumerie van Rooijen klantenkaart, ontvangt u 10 % korting op luxe geuren, huidverzorging- en make-upartikelen, en spaart u voor de cadeaubon van €10,-.
Sommige merken zijn uitgesloten voor korting, vraag hier naar bij onze medewerkers.

Waar kan ik mee betalen?

Wij accepteren naast contant geld ook: American Express, Master Card, Maestro, VVV Cadeaukaart, VVV Irischeque, van Rooijen Cadeaubon, Visa, Your Giftcard en Payconic.

Kan ik ook bestellen bij Parfumerie van Rooijen?

U kunt ervoor kiezen om uw producten op te halen in onze winkel of bij een van de vele DHL Parcelshops. Kiest u ervoor om uw bestelling af te halen, dan wordt uw bestelling hier 14 dagen voor u bewaard. Kiest u voor bezorgen op uw eigen adres, neem dan even telefonisch contact met ons op T: 030-688 1882

Stuur ons een e-mail