Collistar – Precious Essence-Oil

45.49

2 op voorraad

Precious Essence-Oil is een waardevol product voor het gezicht, samengesteld uit een bijzonder mengsel van huidvriendelijke plantenoliën, met als belangrijkste avocado-olie, vol fytosterolen, essentiële vetzuren en vitamine A en E, maar ook met argan-, bernagie-, rijstzemel- en zoete amandelolie en stevia-extract. Bij het aanbrengen vermengt de vederlichte textuur zich met de huid, die daardoor zacht en glad aanvoelt en onmiddellijk wordt verstevigd. Dag na dag wordt de huid steviger, rimpels en uitdrogingsverschijnselen verdwijnen geleidelijk en het gezicht ziet er weer perfect stralend en natuurlijk vitaal uit.
Collistar producten zijn het resultaat van de meest geavanceerde dermatologische en cosmetische onderzoeken, ze ondergaan strikte kwaliteitscontroles en zowel de formules en verpakkingen zijn innovatief.

's Ochtends en/of 's avonds een paar druppels op gezicht en hals aanbrengen. Strijk daarbij vanuit het midden van het gezicht naar buiten en vanaf de basis van de hals naar boven. Ook als oliemasker te gebruiken voor een intens regenererend effect.

 

 

Extra informatie

Volume

Open chat
1
Hallo kan ik u helpen?