Estée Lauder – Advanced Night Repair

88.00150.00

Snel herstellend en verjongend.

Ervaar de nieuwe generatie - het meest uitgebreide Advanced Night Repair serum ooit. Gepatenteerd tot 2033.

Nu met Chronolux™ Power Signal-technologie, vermindert dit diepe en snel doordringende serum het aanzien van meerdere tekenen van veroudering veroorzaakt door de milieu-invloeden van het moderne leven. De huid ziet er gladder, jonger, stralender, en egaler uit met minder lijntjes.

ÉÉN APPLICATIE
• De huid ziet er stralend en vol met hydratatie uit bij het ontwaken.
• Heeft een antioxiderende werking, 8 uur lang.
• 72-hour hydration.
• Versterkt de huidbarrière in slechts 4 uur.
• Olievrije textuur.

DRIE WEKEN
• Fijne lijntjes en rimpels lijken minder zichtbaar.
• 88% van de vrouwen gaf aan dan hun huid er jonger uitzag.*

ÉÉN FLACON**
• NEW Skin feels firmer. 89% of women agreed.*
• De huid heeft een gezonde uitstraling, vernieuwde veerkracht en vitaliteit.
En na verloop van tijd leken de poriën vermindert.

ONS #1 SERUM VOOR IEDEREEN
Geschikt voor alle etniciteiten. Dit is het hoogwaardige serum waar een mooie huid niet zonder kan.
Advanced Night Repair maakt gebruik van de herstellende kracht van de nacht voor zichtbare vernieuwing. Het werkt dag en nacht om de huid te helpen haar algehele natuurlijke ritme van herstel en bescherming te maximaliseren.

ELKE NACHT
Terwijl u slaapt, helpt het het natuurlijke nachtelijke herstelproces van de huid. Snel. Een hoog gehalte aan hyaluronzuur helpt de hydratatie 72 uur vast te houden. Dit helpt bij het creëren van de perfecte omgeving om het natuurlijke herstelproces van de huid te optimaliseren.

Onze exclusieve Chronolux™ Power Signal-technologie helpt het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf zichtbaar te herstellen te vergroten. Uit in-vitrotests blijkt dat het de natuurlijke vernieuwing van de huid van vitale nieuwe cellen bevordert en de natuurlijke productie van collageen stimuleert.

ELKE DAG
Overdag helpt het de huid te beschermen tegen omgevingsinvloeden - een belangrijk onderdeel van het dagelijkse ritme van de huid. Helpt de huid te beschermen tegen de zichtbare effecten van schade door vrije radicalen door omgevingsbronnen zoals vervuiling, ozon, blauw licht, infrarood en microstof. Biedt 8 uur antioxidant bescherming om de hele dag bescherming te bieden tegen omgevingsinvloeden en om de huid er langer jonger uit te laten zien.

* Consumententesten op 543 vrouwen.
** Flacon van 50ml.
Gebruiksaanwijzing

Breng het serum in de ochtend en avond aan op een schone huid voor uw moisturizer. Zachtjes uitsmeren over het gezicht en de hals.

Probeer Ons Hart Ritueel

Breng een volle druppel Advanced Night Repair aan op de palm van uw hand.

Masseer in een hartvorm op het gezicht: Gebruik alle vingers van beide handen, begin in het midden van uw gezicht en beweeg naar de oren. Glijd van de zijkanten van het gezicht naar beneden tot onder de kin.

Trek vervolgens een groter hart van het midden van uw voorhoofd naar de slapen. Glijd over de zijkanten van het gezicht en sluit het hart weer onder uw kin.

Maak het hartritueel af door zachtjes te masseren op de nek in een neerwaartse beweging.

Extra informatie

Volume

, ,

Open chat
1
Hallo kan ik u helpen?